ΓΑΛΛΙΚΑ (CHEFS_B101) | ΤΑΣΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ |
| ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ (CHEFS_B102) | ΖΑΡΚΑΛΗΣ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ |
| ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ (CHEFS_B103) | ΜΟΥΝΓΚΟΥΛΗ ΣΟΦΙΑ |
| ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ (CHEFS_B104) | ΓΚΙΟΣΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ |
| ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ (Ε) (CHEFS_B105) | ΓΚΙΟΣΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ |
| ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (Ε) (CHEFS_B106) | ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ |
| ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΙΙ (CHEFS_B107) | ΤΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ |
| ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΙΙ (Ε) (CHEFS_B108) | ΤΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ |
| ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΙΙ (CHEFS_B109) | ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ |
| ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΙΙ (Ε) (CHEFS_B110) | ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ |
| ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (CHEFS_B111) | ΓΩΓΟΥ ΜΑΡΙΝΑ |
|