Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης

Η πλατφόρμα Open eClass Δ.ΙΕΚ Πρέβεζας αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων. Ακολουθεί τη φιλοσοφία του λογισμικού ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει την υπηρεσία Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται με τη χρήση ενός απλού φυλλομετρητή (web browser) χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων.

Ανακοινώσεις

 • - Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 -

  Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους σπουδαστές μας ότι από 1/2/2023 έως και 14/2/2023 θα είναι δυνατή η υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης για το στεγαστικό επίδομα.

  Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικότερα μέσα από την ιστοσελίδα μας:

  http://iek-prevez.pre.sch.gr/

 • - Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 -

  Ενημερώνονται οι καταρτιζόμενοι που πρόκειται να συνεχίσουν τη φοίτησή τους στο 3ο εξάμηνο κατάρτισης ότι είναι διαθέσιμη η αίτηση εγγραφής στον παρακάτω σύνδεσμο:

  http://iek-prevez.pre.sch.gr/index.php/entupa-aithsewn-katartizomenwn

  (Αίτηση εγγραφής σε επόμενο εξάμηνο)

  Η αίτηση συμπληρώνεται και αποστέλεται ηλεκτρονικά στο email του Δ.ΙΕΚ Πρέβεζας (grammateia@iek-prevez.pre.sch.gr) ή μπορείτε να την προσκομίσετε στη Γραμματεία του ΙΕΚ συμπληρωμένη πριν από την έναρξη των μαθημάτων.

 • - Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 -

  Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του Δ.ΙΕΚ Πρέβεζας, για κάθε τμήμα έχει αναρτηθεί πρόγραμμα αναπληρώσεων μέχρι το τέλος των μαθημάτων.