ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ
Έγγραφα
Τύπος | Όνομα ![]() | Μέγεθος | Ημερομηνία | |
---|---|---|---|---|
ΜΑΘΗΜΑ 9-10-11 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ | 14.59 MB | 24-03-2024 | ||
ΜΑΘΗΜΑ 7-8 ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥ | 377.16 KB | 24-03-2024 | ||
ΜΑΘΗΜΑ 6 Αντιστοιχία των φαγητών και κρασιών | 661.5 KB | 24-03-2024 | ||
ΜΑΘΗΜΑ 3-4-5 Οινοποιήσιμες Ποικιλίες | 63.05 MB | 24-03-2024 | ||
ΜΑΘΗΜΑ 2 Οινοπαραγωγικές περιοχές της Ελλάδας: Εταιρείες και Συνεταιρισμοί παραγωγής οίνου ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΗ | 13.32 MB | 24-03-2024 | ||
ΜΑΘΗΜΑ 14 Οργανοληπτικός έλεγχος – Γευσιγνωσία Κρασιών (χρώμα, αρώματα, γεύση, σώμα κλπ) – Αξιολόγηση Οίνων | 814.78 KB | 24-03-2024 | ||
ΜΑΘΗΜΑ 12-13 ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥ Συγγραφέας: ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Χημείας & Τεχνολογίας Τροφίμων Πάτρα 20 20 | 3.09 MB | 24-03-2024 | ||
ΜΑΘΗΜΑ 1 ΜΕΡΟΣ Γ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ: ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ | 2.67 MB | 24-03-2024 | ||
ΜΑΘΗΜΑ 1 ΜΕΡΟΣ Β | 40.03 MB | 09-03-2024 | ||
ΜΑΘΗΜΑ 1 | 3.71 MB | 09-03-2024 | ||
Marketing Οίνου (Προώθηση Οίνου και Σύνθεση Καταλόγου Λίστας Κρασιών) | 5.5 MB | 24-03-2024 |