Ειδικότητες

Βασικός στόχος του Ι.Ε.Κ. Πρέβεζας είναι οι ειδικότητες που λειτουργούν σε αυτό να έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα και άμεση σύνδεση με την τοπική και περιφερειακή αγορά εργασίας. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας κάθε χρόνο λειτουργεί ένας αριθμός ειδικοτήτων που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταρτιζόμενων για επαγγελματική αποκατάσταση, αλλά και στις ανάγκες της αγοράς για εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό.

Ειδικότητες

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023 μετά τις 9:00 π.μ. ξεκινά η υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης υποψηφίων καταρτιζομένων μόνο για τμήματα Α' εξαμήνου στην ιστοσελίδα: https://diek.it.minedu.gov.gr/.

Στη σελίδα αυτή, η οποία θα είναι ανοιχτή μέχρι την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 15:00, στο μενού Χρήσιμα υπάρχουν οι Οδηγίες Χρήσης και οι απαντήσεις στις Συχνές Ερωτήσεις.

Subcategories

 • Ενεργά τμήματα

  Στους χώρους του Ι.Ε.Κ. που βρίσκονται στην πόλη της Πρέβεζας λειτουργούν τρεις ειδικότητες που άπτονται των αναγκών της τοπικής και όχι μόνο, αγοράς εργασίας. Για τη λειτουργία των ειδικοτήτων αυτών έχει εξασφαλιστεί η συνεργασία με επαγγελματίες και επιχειρηματίες του χώρου, ώστε να παρέχεται κατάρτιση υψηλής ποιότητας αλλά και να διασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή προσαρμογή των καταρτιζόμενων στο εργασιακό περιβάλλον.

  Αριθμός Άρθρων:
  9
 • Προηγούμενα τμήματα

  Σε κάθε εξάμηνο κατάρτισης από την έναρξη της λειτουργίας του Ι.Ε.Κ. Πρέβεζας έως και σήμερα, έχει υλοποιηθεί ένα πλήθος από ειδικότητες και έχουν καταρτιστεί σε κάθε μία από αυτές δεκάδες καταρτιζόμενοι. Από το 2004 έως και το 2010 το Ι.Ε.Κ. της Λευκάδας λειτουργούσε ως παράρτημα του I.E.K. Πρέβεζας. Από εκεί και έπειτα, και μέχρι και το εαρινό εξάμηνο κατάρτισης 2013Α, ένα τμήμα κατάρτισης του Ι.Ε.Κ. Πρέβεζας λειτουργούσε στη Λευκάδα, η διοικητική επίβλεψη του οποίου ανήκε στο Ι.Ε.Κ. της Πρέβεζας. Για τη λειτουργία του τμήματος αυτού πολύ σημαντικό ρόλο διαδραμάτισαν τοπικοί φορείς της Λευκάδας, που σε συνεργασία με τους εκπαιδευτές παρείχαν ποιοτική κατάρτιση και προετοίμασαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους σπουδαστές μας για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

  Αριθμός Άρθρων:
  22
02/03/2024. Επιμέλεια δικτυακού τόπου: Σταμάτη Λαμπρινή, MSc in Advanced Information Systems
2012 ΙΕΚ Πρέβεζας

©