Για καταρτιζόμενους

Διευκόλυνση μετακινήσεων μέσω ΚΤΕΛ Α.Ε. Πρέβεζας

Μετά από συνεννόηση με τη Διοίκηση του ΚΤΕΛ Ν. Πρέβεζας και για την υλοποίηση της μέχρι σήμερα ανενεργούς Υ.Α. 2487/18-4-23, τ. Β', και για την εξυπηρέτηση των σπουδαστών μας για τη μετακίνησή τους από και προς το Δ.ΣΑΕΚ Πρέβεζας, συμφωνήθηκε να εκδοθεί μειωμένο εισιτήριο (πάσο).

Νεότερη ενημέρωση: Αιτήσεις στεγαστικού επιδόματος καταρτιζομένων ΙΕΚ

**Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων χορήγησης Στεγαστικού Επιδόματος Δημοσίων Ι.Ε.Κ. μέχρι και την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023.

Διαβάστε περισσότερα...

Πρακτική άσκηση

Η εξάμηνη Πρακτική Άσκηση ή Μαθητεία, διάρκειας 960 ωρών είναι, υποχρεωτική για τους σπουδαστές των Ι.Ε.Κ. και θεωρείται απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση Βεβαίωσης Επαγγελματικής Κατάρτισης

Διαβάστε περισσότερα...

Ενημέρωση σχετικά με το χρόνο διεξαγωγής της Πρακτικής Άσκησης

Σχετικά με το χρόνο διεξαγωγής της Πρακτικής Άσκησης, ενημερώνουμε όσους έχουν αποκτήσει το δικαίωμα να κάνουν την πρακτική τους (απόφοιτοι και όσοι έχουν ολοκληρώσει το 2ο εξάμηνο κατάρτισης) για τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα...

Αποτελέσματα Α' φάσης επιλογής σπουδαστών ΔΙΕΚ για το έτος 2020-2021

Ανακοινώθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης, τα αποτελέσματα της Α' φάσης επιλογής σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ για το έτος 2020 - 2021.

Διαβάστε περισσότερα...

Subcategories

 • Πιστοποίηση

  Μετά την ολοκλήρωση της κατάρτισης, οι απόφοιτοι έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης για την απόκτηση διπλώματος αναγνωρισμένου από το κράτος.

  Οι εξετάσεις πιστοποίησης περιλαμβάνουν πρακτικό και θεωρητικό μέρος και για την απόκτηση του διπλώματος οι απόφοιτοι θα πρέπει να επιτύχουν και στα δύο μέρη, να βαθμολογηθούν δηλαδή και στα δύο μέρη με βαθμό μεγαλύτερο ή ίσο του 10.

  Για να δείτε τους κανονισμούς κατάρτισης όλων των ειδικοτήτων ακολουθήστε το σύνδεσμο για το δικτυακό τόπο του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

  Αριθμός Άρθρων:
  11
 • Δίδακτρα
  Αριθμός Άρθρων:
  1
23/04/2024. Επιμέλεια δικτυακού τόπου: Σταμάτη Λαμπρινή, MSc in Advanced Information Systems
2012 ΙΕΚ Πρέβεζας

©