Συμμετοχή σε Δράσεις

Ημέρα επαγγελματικού προσανατολισμού

Την Παρασκευή, 5/4/ 2024 στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου Margarona Royal, η ΣΑΕΚ Πρέβεζας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού για τους καταρτιζόμενους που βρίσκονται στο τελευταίο εξάμηνο κατάρτισης, αλλά και τους απόφοιτους προηγούμενων ετών.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 15:30.

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην ΑΕΝ Ηπείρου

Την Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών της ειδικότητας ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑ του Δημοσίου ΣΑΕΚ Πρέβεζας στην ΑΕΝ Ηπείρου/ Σχολή Πλοιάρχων Πρέβεζας στο πλαίσιο των μαθημάτων «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα» & «Τεχνική Ναυτιλιακών Εργασιών».

Διαβάστε περισσότερα...

Επίσκεψη στο Οικοτροφείο Αίολος

Το Οικοτροφείο «Αίολος» επισκέφτηκαν οι σπουδαστές του τμήματος «Βοηθός Νοσηλευτικής Ψυχικής Υγείας» στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων για την ποιοτική αναβάθμιση των σπουδών και την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου του Δ.ΣΑΕΚ Πρέβεζας.

Διαβάστε περισσότερα...

Ενίσχυση και ανάπτυξη των ηγετικών και διευθυντικών ικανοτήτων των εργαζομένων γυναικών στον ιδιωτικό τομέα της Οικονομίας

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ) σε συνεργασία με το Δημόσιο ΙΕΚ Πρέβεζας, διοργανώνει ημερίδα στο πλαίσιο της Πράξης: «Ενίσχυση και ανάπτυξη των ηγετικών και διευθυντικών δεξιοτήτων των εργαζομένων γυναικών στον Ιδιωτικό τομέα της Οικονομίας».

Διαβάστε περισσότερα...

Ομάδα γραφής και ανάγνωσης στη δομή "Ψυχαργώ"

Στα πλαίσια του μαθήματος Ψυχιατρική Νοσηλευτική, οι σπουδαστές του τμήματος "Βοηθός Νοσηλευτικής Ψυχικής Υγείας" είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την ομάδα γραφής και ανάγνωσης της δομής "Ψυχαργώ". Την ομάδα οργανώνου και συντονίζουν οι εθελ΄΄οντριες της δομής κυρίες Ρίτσα Αγγέλη και Κατερίνα Κτενά.

27/05/2024. Επιμέλεια δικτυακού τόπου: Σταμάτη Λαμπρινή, MSc in Advanced Information Systems
2012 ΙΕΚ Πρέβεζας

©