Συμμετοχή σε Δράσεις

Εκδήλωση προώθησης της ελαιογνωσίας στην κατάρτιση

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας, ως Επικεφαλής Εταίρος του διασυνοριακού Έργου: "AUTHENTIC-OLIVE-NET - ”Certification of Authenticity and Development of a Promotion Network olive products in the across border GREECE – ITALY area”, το οποίο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας «Interreg V/A Greece-Italy 2014-20» συνδιοργανώνει, μαζί με το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Πρέβεζας (Δ.Ι.Ε.Κ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ), εκδήλωση με τίτλο: “Κατάρτιση και Ελαιόλαδο”, και με κύριο σκοπό την προώθηση και προβολή των εξαιρετικά παρθένων ελαιολάδων που παράγονται από τοπικές ποικιλίες της περιοχής στους σπουδαστές και αποφοίτους του Δ.Ι.Ε.Κ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα...

Επίσκεψη του τμήματος Κομμωτικής στο γηροκομείο Πρέβεζας

Το Δ.ΙΕΚ Πρέβεζας, συνεχίζοντας τις εθελοντικές δράσεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης με το τμήμα "Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης", υπό την εποπτεία των εκπ/τριών τους, κ.κ Αγγελομένου Β., Πεζοδρόμου Α. και Μπούση Π., επισκέφθηκε και παρείχε υπηρεσίες καλλωπισμού στους ηλικιωμένους τροφίμους του Γηροκομείου Πρέβεζας.

Διαβάστε περισσότερα...

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αρχαία Νικόπολη

Την Τετάρτη 06.03.2018 οι εκπαιδευόμενοι του τμήματος Φυλάκων μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, στο πλαίσιο του μαθήματος Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα, επισκέφθηκαν το αρχαίο Στάδιο, Θέατρο και το Τρόπαιο της Νικής, μνημεία της Αρχαίας Νικόπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

Εκπαιδευτική επίσκεψη για τη 2η Εαρινή γιορτή των τεχνών

Το τμήμα Φύλακες Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων του Δ. ΙΕΚ Πρέβεζας, την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο πολιτιστικό κέντρο Όαση στο πλαίσιο της Εαρινής 2ης γιορτής των Τεχνών και για την προβολή της εικαστικής έκθεσης από την ομάδα Ορίζοντες.

Διαβάστε περισσότερα...

Αποκριάτικα χτενίσματα από το τμήμα Κομμωτικής για την ημέρα της γυναίκας

Το τμήμα Κομμωτικής του ΙΕΚ Πρέβεζας γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας! Με την ευκαιρία του καρναβαλιού των γυναικών, οι καταρτιζόμενοι και οι εκπαιδευτές του τμήματος κομμωτικής σας περιμένουν στο εργαστήριό τους για αποκριάτικα χτενίσματα με κέφι και χαρούμενη διάθεση!

24/09/2023. Επιμέλεια δικτυακού τόπου: Σταμάτη Λαμπρινή, MSc in Advanced Information Systems
2012 ΙΕΚ Πρέβεζας

©