Ανακοινώσεις

Προτάσεις νέων ειδικοτήτων - κάλεσμα διαλόγου

Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα και στο πραγματικό περιβάλλον της αγοράς εργασίας που προδιαγράφεται για την μετά την κρίση εποχή, οι πάροχοι, κυρίως, τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών αναζητούν εργαζόμενους που να είναι σε θέση να παρέχουν υπηρεσίες υψηλής εξειδίκευσης.

Διαβάστε περισσότερα...

Έναρξη καταάρτισης για το εαρινό εξάμηνο 2024Α

Η κατάρτιση στη ΣΑΕΚ Πρέβεζας για το Εαρινό Εξάμηνο 2024Α ξεκινά τη Δευτέρα 04/03/2024 σύμφωνα με τα ωρολόγια προγράμματα που είναι αναρτημένα στις σελίδες των τμημάτων.

Διαβάστε περισσότερα...

Παράταση προγράμματος επιδότησης Πρακτικής Άσκησης

Καλούνται οι καταρτιζόμενοι των δημοσίων και ιδιωτικών Σχολών Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) της χώρας, αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, που πληρούν τις κάτωθι προϋποθέσεις συμμετοχής , να υποβάλλουν σχετική αίτηση (συνημμένη) συμπληρώνοντας με √ το πρώτο πεδίο της δήλωσης "Επιθυμώ να συμμετέχω στο πρόγραμμα της επιδοτούμενης πρακτικής που υλοποιεί το ΙΝΕΔΙΒΙΜ".

Διαβάστε περισσότερα...

Αλλαγή ονόματος Δημοσίων ΙΕΚ

Σύμφωνα με το άρθρο 3, του Κεφαλαίου Β΄, του ν.5082/2024 (Α΄9), τα Ι.Ε.Κ. μετονομάζονται σε ΣΧΟΛΕΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ με αρκτικόλεξο: Σ.Α.Ε.Κ.

Έναρξη κατάρτισης για το εξάμηνο 2023Β

Η κατάρτιση στο Δημόσιο ΙΕΚ Πρέβεζας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 16/10/2023, σύμφωνα με τα ωρολόγια προγράμματα που είναι αναρτημένα στις σελίδες των τμημάτων.

27/05/2024. Επιμέλεια δικτυακού τόπου: Σταμάτη Λαμπρινή, MSc in Advanced Information Systems
2012 ΙΕΚ Πρέβεζας

©