Ενίσχυση και ανάπτυξη των ηγετικών και διευθυντικών ικανοτήτων των εργαζομένων γυναικών στον ιδιωτικό τομέα της Οικονομίας

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ) σε συνεργασία με το Δημόσιο ΙΕΚ Πρέβεζας, διοργανώνει ημερίδα στο πλαίσιο της Πράξης: «Ενίσχυση και ανάπτυξη των ηγετικών και διευθυντικών δεξιοτήτων των εργαζομένων γυναικών στον Ιδιωτικό τομέα της Οικονομίας».

 

Σκοπός της ημερίδας είναι η δημοσιοποίηση της προγράμματος και η ενημέρωση των ωφελουμένων, καθώς επίσης και η γέννηση συζητήσεων πλουραλιστικών και εποικοδομητικών στα πλαίσια ενός εξελισσόμενου γυναικείου επιχειρηματικού μέλλοντος. Μέσα από την ημερίδα αυτή θα ακουστεί η «φωνή» γυναικών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της επιχειρηματικότητας, από τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις έως τις πολύ μεγάλες, της τοπικής αυτοδιοίκησης και της εκπαίδευσης.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 12/12/2023 στην αίθουσα Επιμελητηρίου Πρέβεζας, Γ.Σεφέρη 3.

Παράλληλα, η ημερίδα θα μεταδοθεί μέσω τηλεδιάσκεψης και παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν μέσω email με τη Γραμματεία του Δ.ΙΕΚ Πρέβεζας προκειμένου να αποσταλεί ο σχετικός σύνδεσμος.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα της ημερίδας εδώ.

 

26/02/2024. Επιμέλεια δικτυακού τόπου: Σταμάτη Λαμπρινή, MSc in Advanced Information Systems
2012 ΙΕΚ Πρέβεζας

©