Ευχαριστήριο μήνυμα προς τους συνεργάτες του Δ.Ι.Ε.Κ. Πρέβεζας

       Σε λίγες μέρες από σήμερα, το Δ.Ι.Ε.Κ. Πρέβεζας κλείνει 3 χρόνια λειτουργίας ως πάροχος αρχικής επαγγελματικής εκπαίδευσης ? κατάρτισης στον τομέα της Δια Βίου Μάθησης (Ν. 3879/21-09-2010).

 

Ωστόσο από τον Νοέμβριο του 2011, -και παρότι οι «καιροί» είναι δύσκολοι- συμμετέχοντας στην πιλοτική εφαρμογή του Πλαισίου Διασφάλισης Ποιότητας (Π3) συμβάλλει ενεργά και αποφασιστικά στην προετοιμασία των σπουδαστών του με στόχο την ανταπόκριση και εναρμόνιση των επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων τους με τις σύγχρονες αναπτυξιακές ανάγκες λειτουργίας της αγοράς.

Για την επίτευξη όμως αυτού του στόχου, συνέβαλλαν ουσιαστικά και αποφασιστικά και οι φορείς και οι επιχειρήσεις του τόπου μας που συνεργάστηκαν μαζί μας και ανταποκρίνονται  πάντα στο κάλεσμά μας όταν και όποτε τους χρειαζόμαστε.

Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για όλους αυτούς είναι να τους ευχαριστήσουμε δημόσια και τον καθένα από τους εκπροσώπους τους ξεχωριστά:

 

Την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, τον Δήμο Πρέβεζας, την Δ.Δ.Ε. Πρέβεζας, την Δ.Δ.Ε. Λευκάδας, το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, την Α.Ε.Ν. ΗΠΕΙΡΟΥ,  την  CleopatraMarine, την TsoukasMarine, το Ξενοδοχείο PrevezaCity, το Ξενοδοχείο MargaronaRoyal, τα ΚΤΕΛ Α.Ε. Πρέβεζας & Λευκάδας, το Εστιατόριο-Ταβέρνα «Ψάθα», το Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής «Praline», τον Πρότυπο Βρεφονηπιακό Σταθμό «Παραμυθούπολη», την επιχείρηση BOATYARDMARGARONA.

30/05/2023. Επιμέλεια δικτυακού τόπου: Σταμάτη Λαμπρινή, MSc in Advanced Information Systems
2012 ΙΕΚ Πρέβεζας

©