Μήνυμα του Προέδρου της Π.Ε.Ε.Π Ηπείρου

Πρόεδρος Π.Ε.Ε.Π. Ηπείρου

Στο διάστημα από Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου έως και Σάββατο 6 Οκτωβρίου του 2012 στην Έδρα και στις εγκαταστάσεις του Ι.Ε.Κ. Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις Πιστοποίησης των αποφοίτων Ι.Ε.Κ. της Περιφέρειας Ηπείρου. Η όλη διαδικασία ήταν Πανελλαδική με εποπτεύοντα φορέα υλοποίησης τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.).

 

Στην Περιφέρειάς μας (Ι.Ε.Κ. Ιωαννίνων) εξετάστηκαν, στο θεωρητικό, και στο πρακτικό μέρος 186 απόφοιτοι από 28 Ειδικότητες. Όλοι ήταν απόφοιτοι των Ι.Ε.Κ. Ιωαννίνων, Ηγουμενίτσας, Άρτας, Πρέβεζας και παραρτήματος Λευκάδας, αλλά και κάποιοι απόφοιτοι από άλλες περιφέρειες και Ιδιωτικά Ι.Ε.Κ. που επέλεξαν σαν έδρα εξέτασής τους την Περιφέρεια Ηπείρου.Η όλη διαδικασία των εξετάσεων στέφθηκε με επιτυχία, η οποία ελπίζω να αντανακλά και στο αποτέλεσμα της επίδοσης όλων των υποψηφίων, και κυρίως εύχομαι να είναι το «τελευταίο» εμπόδιο στην επαγγελματική τους αποκατάσταση, που είναι και το ζητούμενο.Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

  1. Τον Πρόεδρο του Οργανισμού(Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), και ιδιαιτέρως στον κ. Νικολακόπουλο και την ομάδα Πιστοποίησης του Οργανισμού, όπως επίσης και την εντεταλμένη εκπρόσωπό του στην Περιφέρειά μας κ. Αθανασούλη για την άψογη συνεργασία.
  2. Τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικής για τον ορισμό εξεταστή. Τον Διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων για την επικουρική στήριξή του στον τομέα ασφάλειας των εξετάσεων.
  3. Τους εκπροσώπους του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών &Εμπόρων Ν. Ιωαννίνων για την συνεργασία, που εκ του νόμου παρίστανται στην διαδικασία.

Τέλος ευχαριστώ ιδιαίτερα. Όλους τους εξεταστές και επιτηρητές για την άριστη συνεργασία, την εκπαιδευτική συνέπεια, αλλά και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν κατά την εξέταση των υποψηφίων. Τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Χατζηκώστα» καθώς και τον Διευθυντή του Ε.Κ.Α.Β. για την παραχώρηση των χώρων και εργαστηρίων τους για τις ανάγκες των εξετάσεων Πρακτικού μέρους,. Και βεβαίως τους Διευθυντές 1ου Σ.Ε.Κ. και 1ου Ε.Π.Α.Λ. Ιωαννίνων για την παροχή κάθε βοήθειας στην κατανομή των χώρων εξέτασης, όπως επίσης τους συναδέλφους μου Διευθυντές ΙΕΚ Πρέβεζας, Ηγουμενίτσας, Άρτας, αλλά και όλους τους συνεργάτες μου που βοήθησαν στην επιτυχή διεκπεραίωση της όλης διαδικασίας.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Π.Ε.Ε.Π. ΗΠΕΙΡΟΥ
Διευθυντής του Ι.Ε.Κ. Ιωαννίνων

30/05/2023. Επιμέλεια δικτυακού τόπου: Σταμάτη Λαμπρινή, MSc in Advanced Information Systems
2012 ΙΕΚ Πρέβεζας

©