Συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Πρέβεζας

Το Δημόσιο ΙΕΚ Πρέβεζας συμμετείχε στις εκδηλώσεις του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Δήμου Πρέβεζας χαρίζοντας γιορτινές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.

 

Οι καταρτιζόμενοι των τμημάτων Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων, Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ, Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης και Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους, έδωσαν τη δική τους γιορτινή νότα ευχήθηκαν χρόνια πολλά στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Το τμήμα Βρεφονηπιοκόμων διάβασε χριστουγεννιάτικες ιστορίες, έπαιξε παιχνίδια και δημιούργησε χριστουγεννιάτικες κατασκευές μαζί με τους μικρούς επισκέπτες του Χωριού. Τα τμήματα Αισθητικής και Κομμωτικής έδωσαν χριστουγεννιάτικο χρώμα και στύλ σε όσους βρέθηκαν στο Χωριό, ενώ το τμήμα Μαγειρικής ετοίμασε και πρόσφερε σε όλους τους επισκέπτες λουκουμάδες.

Η Διοίκηση του ΙΕΚ Πρέβεζας συγχαίρει τους καταρτιζόμενους και τους εκπαιδευτές που συμμετείχαν στην εκδήλωση, για την παρουσία τους και εύχεται σε όλους χρόνια πολλά!

 

09/12/2023. Επιμέλεια δικτυακού τόπου: Σταμάτη Λαμπρινή, MSc in Advanced Information Systems
2012 ΙΕΚ Πρέβεζας

©