Αποκριάτικη εκδήλωση του Δ.ΙΕΚ Πρέβεζας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η αποκριάτικη εκδήλωση των τμημάτων Τεχνικός κομμωτικής τέχνης και Τεχνικός Αισθητικής τέχνης και μακιγιάζ που πραγματοποιήθηκε Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου στην αίθουσα της "Λαϊκής Αγοράς" του Δήμου Πρέβεζας. Οι σπουδαστές του ΙΕΚ Πρέβεζας με τη βοήθεια και την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους, και πάντα με καλή διάθεση και χαμόγελο, προσέφεραν αποκριάτικο μακιγιάζ και χτένισμα στους καρναβαλιστές αλλά και σε.. περαστικούς που τους τίμησαν με την παρουσία τους!

 

Η Διεύθυνση του Δ.ΙΕΚ Πρέβεζας ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και τίμησαν την προσπάθεια των σπουδαστών και συγχαίρει τους σπουδαστές για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τις εκπαιδεύτριες κ. κ. Αγγελομένου Βασιλική, Αναγνώστου Γεωργία, Αυγέρη Τατιανή, Βρεττού Κωνσταντίνα, Κασκάνη Ευγενία, Ματθιοπούλου Παναγιώτα, που συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχή έκβαση της εκδήλωσης.

Με την ολοκλήρωση του Φθινοπωρινού Εξαμήνου Κατάρτισης, το Δ. ΙΕΚ Πρέβεζας με... αποκριάτικη διάθεση συμμετείχε στις εκδηλώσεις που οργάνωσε ο Δήμος Πρέβεζας. 

Καταρτιζόμενοι και εκπαιδευτές των τμημάτων Τεχνικός κομμωτικής τέχνης και Τεχνικός αισθητικής τέχνης και μακιγιάζ, βρέθηκαν την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου, από τις 15:00 και μέχρι την έναρξη της παρέλασης του Καρναβαλιού των Γυναικών στην αίθουσα της "Λαϊκής Αγοράς" και θα παρείχαν δωρεάν υπηρεσίες αποκριάτικου makeup και hairstyling στους καρναβαλιστές αλλά και σε όλους όσους είχαν κέφι και αποκριάτικη διάθεση!

 

06/07/2022. Επιμέλεια δικτυακού τόπου: Σταμάτη Λαμπρινή, MSc in Advanced Information Systems
2012 ΙΕΚ Πρέβεζας

©